Over ons

Sinds maart 2017 realiseert de familie Poppe een kleinschalige groep hotels en restaurants; PopUlus.

Wij zijn een hechte familie met een enthousiaste, gastgerichte, geweldig mooie, gepassioneerde groep van medewerkers, waar we trots op en mogen zijn.

Broers Benny en Hans Poppe runnen sinds 1989 Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte. Steve, zoon van Benny is nu ook bij Hotel de Zwaan werkzaam. Jongste telg Theo runt sinds 1996 Hotel het Wapen van Delden. Neef Daniël heeft sinds 2016 de exploitatie over Landhuishotel Herikerberg in Markelo. Brian, de tweelingbroer van Steve is bedrijfsleider en staat sinds 2019 aan het roer bij Grand Café Neuf in Raalte.

Wij zijn hoteliers en restaurateurs in ons hart en dat willen wij ook blijven uitstralen. Dat geven wij ook mee aan onze medewerkers. We werken continue gezamenlijk aan verbetering en vernieuwing. Wij geloven in de kracht van samenwerking, of dit met onze medewerkers is of dat u als gast dat met ons bent, samen komen we verder.

De familie Poppe was al een tijdje aan het sparren, welke vorm van samenwerking te kiezen. In 2017 worden de hotels, restaurants en het Grand café , samen onder de PopUlus groep neergezet. Wij heten u van harte welkom.

Eat, Drink, Sleep & Enjoy

Gastvrije groet,

Familie Poppe

  Hotel het Wapen van Delden

 Hotel Herikerberg

   Hotel de Zwaan

Grand Café Neuf

KLIK OP DE FOTO OM DOOR TE     LINKEN NAAR HET DESBETREFFENDE HOTEL